Laatste wijziging: 																																																																																																				Copyright © 2006-2015 De Nieuwe Riet.
Meditatie of flexwerk

 

 

De sfeervolle verwarmde zaal met serre en zithoek heeft een oppervlakte van 80 mtr² en is geschikt voor kleine groepen tot maximaal 30 personen. De ramen kunnen worden verduisterd t.b.v. privacy of dia en beamer presentatie. Aangrenzend zijn 4 toiletten,

4 douche´s en 4 wastafels.

Ruimte voor mogelijkheden: samen productief
Vergadering of presentatie
Demonstratie of expositie

De gezellige ruimte kunt u voor vele soorten ontmoetingen gebruiken. Wanneer u vooraf speciale wensen voor de inrichting heeft, helpen wij u graag om alles klaar te zetten en in te richten. De ruimte is niet voor verjaardagen of feestjes geschikt.

Ook kunt u de vergader boerderij gebruiken voor een permanente ontmoetingsplaats voor uw leden of cursisten. Vertrouwd voor u en  uw gasten die bekend zijn met de ruimte. Gebruik van beamer, flipover en internet(WIFI) staan tot uw beschikking.

Daarnaast hebben we servies voor uw eigen lunch. Natuurlijk kunnen wij deze ook voor u verzorgen. Koffie, thee en water staan de gehele dag gratis voor u en uw gasten klaar. En u kunt altijd zelf bijzetten.