Laatste wijziging: 																																																																																																				Copyright © 2006-2015 De Nieuwe Riet.
Actie & Avontuur

 

 

Halderberge is een gemeente met een prachtige historie, waarin het Rijke Roomse Leven een grote rol speelt, met de basiliek van de H.H. Agatha en Barbara als hoogtepunt, al van kilometers ver te zien. Het religieus erfgoed van de gemeente en de grote hoeveelheid monumenten zullen in-druk maken op elke cultuur liefhebber.

Beloof een beleving: Omgeving vol cultuur
Natuur & Landschap
Cultuur & Erfgoed

Natuurlijk is er de mogelijkheid een bezoek in de omgeving te brengen aan Natuurgebied het Gastels Laag of de botanische tuin Het Arboretum. Wandelen of fietsen in de omtrek geeft nieuwe ideeën en ontspant.

Ontdek Brabant met de basiliek van Oudenbosch, de Kapel St. Louis, het klooster Bovendonk, Mastboomhuis of het Zouavenmuseum. En natuurlijk het Volkenkundig Museum in Oudenbosch.

Vliegensvlug van grote waterglijbanen in Splesj of test je vlieg kunsten in de Boeing 737 vlieg simulator. Gaat dit niet ver genoeg? Kies zelf het luchtruim op vliegveld Seppe.