Laatste wijziging: 																																																																																																				Copyright © 2006-2015 De Nieuwe Riet.
Mogelijkheden

 

 

Tussen 2 agendapunten in, of na een moeilijke bespreking is het goed om even een frisse neus te halen. Vanuit de vergader boerderij loopt u met uw deelnemers lekker even door een stukje natuur, waarbij u onderweg allerlei leuke verassingen tegen zult komen. Een speciaal meditatie labyrint, bio diverse aanplant en boerderij dieren. Agendapunt 3 kan dus zijn: lekker varkens voeren, waterloop de Riet bekijken of bramen plukken.

Agendapunt 3: Frisse neus halen
Rustig en landelijk buitengebied
Makkelijk bereikbaar

Rustig gelegen in het buitengebied. Met prettige wandel en uitwaai mogelijkheden. Wij onderbreken uw dag graag voor een rondleiding over de boerderij en in het natuurgebied.

Centaal gelegen tussen A17 en A58 in West-Brabant. In de directe omgeving van Roosendaal, Etten-Leur en Breda. Gratis ruime parkeergelegenheid voor auto's op het terrein of voor de boerderij.

Van fruit plukken tot ontspannende massage behandeling in onze schoonheidssalon. We kunnen u veel diverse rustige en afleidende momenten bieden in combinatie met uw verblijf.